DEJT PÅ PIZZABAGARN MED SAMBON

DEJT PÅ PIZZABAGARN MED SAMBON

Hallå på er alla fina människor! Hur mår ni? Jag mår helt okej faktiskt 🙂 Jag och sambon har en liten dejt på Pizzabagarn här i stan. Alltså hur gott ska inte det härbli?! Ibland måste vi unna oss en liten dejt och vad passar inte bättre än att fara förbi Pizzabagarn så får jag träffa min fina vän Emma också ❤️

Jag tycker verkligen att ni ska besöka Pizzabagarn så fort ni har vägarna förbi Gällivare. Lova mig det! Hon gör stans bästa pizzor – NÅGONSIN! De är mycket ost, pizzabotten är sååå great – åhh, det vattnas i munnen bara jag tänker på det 😀

Först unnade vi oss en kopp kaffe fastän klockan var strax innan 21.00 men det var så gott 🙂 Bara mysigt att sitta här. Bara jag och sambon!


2 thoughts on “DEJT PÅ PIZZABAGARN MED SAMBON

  1. Jag har nu kollat upp det och det är 78 mil enkel väg från min nya hemort till Gällivare, ingen liten resa direkt 😂, så tyvärr blir det nog ingen pizza i Gällivare för mig.

    Jag har dock nya pizzerior att testa på efter att jag har flyttat till nya hemorten, det blir trevligt att smaka på.

    👊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *