VÅRAN DEJT PÅ PIZZABAGARN

VÅRAN DEJT PÅ PIZZABAGARN

Hej hej på er! Ja det vart ju ingen bastu dejt igår med sambon då svägerskan hjälpte mig att klippa mitt hår osv. Så idag drog jag iväg sambon till en av de bästa pizzeriorna i stan – nämligen Pizzabagarn. Emma jobbade idag och jag blir alltid så jävla glad av att se henne. Hon gav ju mig och ett ex pizza efter branden, vi fick välja vilken pizza vi ville. Hon är fan bäst!

Är ni på besök i Gällivare så besök Pizzabagarn 😀  Nåja, nu ska vi njuta av våran dejt och urgoda pizzor – yummi ❤️ Vi hörs!

8 thoughts on “VÅRAN DEJT PÅ PIZZABAGARN

  1. Gällivare jag tror att det ligger en bra bit bort från dit jag ska flytta, jag flyttar till dalarna i oktober.

    Det blir trevligt att upptäcka nya pizzerior efter flytten, det blir ett äventyr för mig med flytt till en helt ny stad, lite av en nystart för mig.

    💙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *