TOG MIG EN POWERNAP

TOG MIG EN POWERNAP

Jag var helt slut efter läkarbesöket. Jag grät först lite när jag vaknade (fast i smyg för ville inte att sambon skulle se hur dåligt jag faktiskt mår) Jag har gråtit återigen, haft sån ångest men tillslut somnade jag. Jag somnade vid 11.30 och vaknade strax efter 14.30.

Min hjärna hade lugnat ner sig en aning – fortfarande lite off och lite ångest i bröstkorgen men det känns betydligt bättre faktiskt.

När jag hade vaknat så tog jag ut hundarna en sväng, solens strålar värmde mig och jag kände mig lite gladare. Ja det är bäst att passa på att njuta nu medans solen är framme, snart är den borta i flera månader..

12 thoughts on “TOG MIG EN POWERNAP

  1. Bra att du lyssnar till din kropp, jag sover 12 timmar per dygn efter mitt utmattningssyndrom, skäms inte över det, det är jag värd när jag höll på att jobba ihjäl mig.. Idag struntar jag totalt i vad folk tycker, de som inte varit i vår sits antar bara hur folk ska fungera, kan inte sätta sig in i problemen andra kämpar med, massor av styekekramar fina vän ❤👍

    1. Ja man måste ju sova efter all skit. Jag låter kroppen bestämma då jag själv varit hemma pga utbrändhet och nu för psykisk ohälsa 🙁 Kram fina du <3

  2. Va jobbigt att må så dåligt! men är det inte bättre att du visar det för din sambo så att han kan stötta dig?
    massa styrkekramar till dig <3

  3. Så bra att du kunde sova en stund och att du kom ut på en promenad! Solens strålar gör underverk och alltid bra med lite frisk luft! Stora kramar fina vännen ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *