SVÄRMORS SPAGHETTI CARBONARA

SVÄRMORS SPAGHETTI CARBONARA

Idag gjorde svärmor spaghetti carbonara, det var så sjukt gott! Hon är verkligen grym på matlagning. Fast å andra sidan, det är vi ju allihopa hihi😇Och den här varianten var faktiskt väldigt god.

Annars då? Well sambon var så slut efter jobbet så jag funderar på, om jag ska skicka honom till datorn en stund efter middagen så han får koppla av lite med ett dataspel. Jag kan alltid sysselsätta mig, typ kolla på Ghost Whisperer som finns på Disney+, blogga lite och mysa med hundarna 🙂 Gud vilken underbar serie btw! Har ni sett den?

4 thoughts on “SVÄRMORS SPAGHETTI CARBONARA

  1. Ghost Whisperer den serien är grymt bra 👍👍.

    Jag har sett varje avsnitt som finns. kollar om serien då och då.

    🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *