SNART DAGS FÖR BINGOLOTTO

SNART DAGS FÖR BINGOLOTTO

Hej hej på er! 🙂 Är allt bra med er denna söndag kväll? Med mig är det faktiskt helt okej, dock är abstinensen efter snus brutal just nu men det känns bara lättare och lättare för varje timme som går. Förhoppningsvis känns det lättare och bättre imorgon. Kanske man har tur att man inte saknar de alls imorgon.

Dock har jag läst att det är värst i början med hemska biverkningar och att det kan ta en till två veckor innan man är helt stabil och okej utan snus.

Jag hoppas bara att det går fortare för min del, hoppas hoppas ☺️

Ja och snart är det Bingolotto för mig och sambon – wohoo! Man får hoppas att vi vinner storkovan nu, vi förtjänar det 😉

2 thoughts on “SNART DAGS FÖR BINGOLOTTO

  1. Du är så duktigt som har slutat att snusa! Har förstått på flera av mina vänner att det är jättesvårt att sluta att snusa – mycket svårare än att sluta röka. Håller tummarna för att du orkar hålla i och vänta tills abstinensen ger med sig! Stor kram fina vännen ❤️❤️❤️

    1. Men tack min fina vän 🙂 ❤️ Vad glad jag blir. Jo jag har också hört de, peuuuw man kämpar på här iallafall haha xD ❤️❤️ Kraaam min fina vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *