SNABBKAFFE OCH EFTERMIDDAGSJOBB

Hej hej!

Idag är det en sån där dag då man hellre vill sitta på ballen, ta en kopp kaffe eller en öl och slappna av. Är trött konstant känner jag. Men sen beror mycket på att jag då varit med om en hel del psykiskt tunga saker senaste tiden så är det inte så konstigt om kroppen och psyket säger ifrån tillslut.

Men jag ska kämpa på, jag får ju snart 4 veckors semester - det kan inte bli bättre. Får hoppas att LillaMys aska kommer snart och hennes urna så man får ta sig tid och sörja i lugn och ro än att ha ”jobb jobb jobb” som ett moln över sig under sorg processen. När jag har semester då får jag all tid i världen att landa och sörja LillaMy helt i lugn och ro. Nu känner jag att jag inte riktigt hunnit med det till 100% då man inte vill sjukskriva sig mer för det, man förlorar så satans mycket pengar då man är borta.

Idag fick det bli snabbkaffe. Sen tog jag två pollenallergi tabletter för bryter det ut ordentligt känner jag. Näsan rinner och det kliar i ögonen så får se om det lugnar ner sig nu.

Jag har så fina vänner, de vet att jag är slut och inte mår 100% bra just nu och dessutom jobbar mycket just nu innan semestern så ni tjatar inte på mig om att jag inte är social med er - och ni ska ha tack för det! Ni är guld värda, jag känner mig inte kvävd eller stressad. Tack ❤️ Ni vet ju att jag svarar på era meddelanden, snapchats osv när jag orkar och hinner.

Gillar