SÅ BLEV DET MED DET…

SÅ BLEV DET MED DET…

Ja, vad ska man säga? Klockan är 10.00 så just nu är det dags för mina antidepressiva samt mina ångestdämpande mediciner.. yippi.. fy fan vad mitt liv är ”underbart” just nu..eller ska vi säga; KAOS!

Måendet är verkligen inte bra idag. Trots att jag har fått ökad dos av antidepressiva (nu har jag 3 tabletter om dagen) och att jag har fått lätta på hjärtat inför min läkare. Men så här blir det; Min läkare ska försöka skynda på Psykiatrin så jag får komma in och prata, utreda mig lite mer (mina misstänkta diagnoser) Min läkare misstänker PTSD (inte så konstigt ändå) sen även Borderline och ADD. Men även om misstankar finns (både från mig och min läkare) så får psykiatrin helt enkelt ta itu med det…

Sen är jag sjukskriven in till decembermånad… samt jag ska fortsätta gå på KBT fram tills jag får tid hos psykiatrin. Kanske det blir fortsatt KBT efter mötet med psykiatrin, vi får helt enkelt se..

Fy fan för att må så här, fan vad jag hatar mig själv och min hjärna just nu.. allt känns kaos.. jag hatar verkligen att må så här, hatar att jag inte är som alla andra.. önskar inte ens min värsta fiende det här.. 

 

2 thoughts on “SÅ BLEV DET MED DET…

  1. Jag håller tummarna för att din ökade dos med medicin hjälper dig i väntan på utredning hos psykiatrin. Skönt ändå att du får KBT behandlingen under tiden. Stora varma kramar till dig vännen ❤️❤️❤️

    1. Tack hjärtat ❤️❤️ Ja man mår verkligen uselt när man själv inte förstår varför måendet och hjärnan håller på som de gör, får man de bekräftat så tror jag allt känns en aning lättare.. ja förhoppningsvis. Kraaam min fina vän ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *