S.O.S MEDDELANDE TILL SVÄGERSKAN PÅ SNAPCHAT

S.O.S MEDDELANDE TILL SVÄGERSKAN PÅ SNAPCHAT

Jag skrev akut till svägerskan på snapchat. S.O.S Hjälp mig! Hon kom upp direkt på övervåningen och frågade vad som stod på. Sambon kunde tyvärr inte det där med att klippa (iallafall inte så som jag ville ha och önskade) men det är helt okej. Han försökte iallafall 🥰 En god tanke och gärning fanns men svägerskan fick ta över.

6 thoughts on “S.O.S MEDDELANDE TILL SVÄGERSKAN PÅ SNAPCHAT

    1. Ja gud ja, hon svarade inte ens på mitt S.O.S meddelande, hon skyndade sig upp till oss på övervåningen och hjälpte mig. Toppen fin vän/svägerska ❤️ 😀 Kraaaam ❤️

    1. Ja hon kom upp direkt till övervåningen där vi var sen fixade hon till det. Jag är henne evigt tacksam ❤️ 🙂

  1. Hahahahahaa… Vilken underbar bild!!! Så skönt att din svägerska kunde hjälpa dig 😍 Stor varm kram min fina vän ❤️❤️❤️

    1. Jaaa hon är bäst 🙂 Ja haha jag diggar också bilden haha 😀 ❤️❤️ Kraaam min fina underbara vän ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *