RENBÄDDAT OCH FIXAT

RENBÄDDAT OCH FIXAT

Ja jag tänkte att nu är det på tiden att renbädda. Jag  tänkte att jag och gubben kan duscha eventuellt basta ikväll om suget finns för det. Kan ju vara hur mysigt som helst att bara sitta i bastun, kanske med en lättöl och snacka lite allmänt. Sen mysa framför en bra film i soffan med lite tända ljus. Lite romantisk onsdag för våran del 🥰 Såna dagar ska man ta till vara på fastän man är tillsammans och har varit tillsammans länge. Ja även om man är gift med varandra. Glöm inte det!

Det fick bli våra leopardmönstrade sängkläderna som vi hittade på Dollarstore för ett tag sedan. Dom är riktigt fräsiga, eller hur? 👌🏻 Jag tycker att Dollarstore ändå har väldigt många fina sängkläder, de har mycket att välja på för bra priser. Annars är ju Jysk och Rusta andra alternativ för oss när vi unnar oss sängkläder.

4 thoughts on “RENBÄDDAT OCH FIXAT

  1. Så fina sängkläder! Jag vill så gärna köpa nya men först ska jag köpa en ny (och mindre) säng så jag bara behöver ha ett påslakan. 😊

    1. Tack finaste och visst är de 🙂 Jaaa jag älskar att unna sig nya lakan osv 🙂 kraaam ❤️❤️

  2. Så snyggt! Jag gillar att handla på Dollarstore, Rusta och Jysk för
    de har så mycket fint till hemmet för en rimlig penning! Visst är det viktigt att unna sig att mysa och rå om varandra oavsett hur länge man har varit tillsammans. Jag och Calle är noga med det så vi håller kärleken vid liv 😍 Kramar fina vännen ❤️❤️❤️

    1. Ja det tycker verkligen jag också 🙂 Älskar Rusta också för de har mitt favvo schampo & balsam. Ja det är ju så det ska vara 😉 Då håller kärleken längre om man vårdar den ömt. Kram min fina vän ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *