PROPAVAN – EN AV MINA BÄSTA VÄNNER

PROPAVAN – EN AV MINA BÄSTA VÄNNER

Ja jag måste säga att propavan är min bästa vän så jag får sova ordentligt om nätterna. Ibland drömmer jag så jävla skumma drömmar men det är ju bara för att jag går på psykofarmaka också. Läkaren sa att det är sjukt vanligt, att man kan snappa upp saker från en film eller serie innan man somnar.

Men ibland sover jag så jäkla gott, ni anar inte ❤️Jag vaknar utvilad och minns inte alls vad jag har drömt under natten. Det är bara så skönt!

Förutom mina sömntabletter så är såklart min antidepressiva och mina ångestdämpande mediciner mina bästa vänner också ❤️ Ja utan dom, seriöst –  jag vet inte om jag ens hade orkat leva, helt ärligt talat..

Nä, nu börjar jag bli trött så ska nog försöka sova. Vi hörs då jag vaknar 😘

6 thoughts on “PROPAVAN – EN AV MINA BÄSTA VÄNNER

  1. Propavan tillsammans med Melatonin gör att jag somnar snabbt. Så skönt! Använt dessa i 4 år snart och drömmer fortfarande konstiga grejer, men värt det. Propavan är den enda sömngivande medicinen som funkat (får inte ta beroendeframkallande pga tidigare tablettmissbruk). Skönt att den funkar för dig med!

    1. Men gud så skönt att höra vännen att de funkar för dig också. Ja men exakt ❤️❤️ Man vill inte bli beroende av sömntabletter eller andra mediciner. Jag bara älskar propavan, utan dom ja hade inte kunnat sova då gammalt trauma och mina marddrömmar mm med min psykika ohälsa gör att jag sover oroligt. Kraaaam ❤️❤️❤️

  2. Så bra att dina mediciner hjälper dig! Jag hade ärligt talat inte fungerat utan mina mediciner! Har alldeles för många fel på kroppen för att fungera utan dem. Ett skit när man får en massa kroniska problem med kroppen, men jag försöker tänka positivt ändå och vara tacksam för det som faktiskt fungerar! Stor kram min fina vän ❤️❤️❤️

    1. Exakt. Håller med dig till 100% fina du ❤️❤️ Nej utan mina mediciner, vem vet hur dåligt jag hade mått då. Kraaam min fina vän ❤️❤️

  3. Så bra att du har mediciner som fungerar för dig. Sömnen är så viktig, och utan den lider hälsan på alla plan. Kan också drömma helkonstiga drömmar, men det är väl så hjärnan funkar 😀 Kram!<3

    1. Men eller hur. Ja jag drömmer väldigt märkvärdiga och konstiga drömmar. Ibland minns jag dom, ibland inte. Men utan antidepressiva och ångestdämpande hade jag mått ännu sämre om dagarna och drömt vidrigare drömmar än jag gör nu. Kraam fina du ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *