PÅ BUSSEN HEM

PÅ BUSSEN HEM

Hallå på er mina söta små kanelbullar! 🙂

Har ni det bra denna fredag förmiddag? Jag mår helt okej faktiskt, om jag ska vara helt ärlig.

Och mötet med KBT gick hur bra som helst. Hon var jätte gullig, rar och förstående. Jag tror banne mig att vi klickade. Men jag bara måste erkänna för er, att innan hade jag en sån vidrig ångest tryckandes i bröstkorgen.. jag kände bara ”Fuuuuuuuuck! Jag kan inte! Jag vill inte! Orkar inte!” För jag har såna trust issues så ni anar inte.. plus jag är så van vid att kämpa med all skit jag bär på, helt ensam.. har liksom aldrig bett om hjälp förr, har alltid varit stark och klarat av att hantera en massa skit på egen hand..

Men efter ett tag så kändes det bättre men hjärnan är helt jävla slut. Liksom ett huller om buller i skallen. Men det ska nog bli bra det här. Vi har ytterligare ett möte nästa vecka, känns så jävla skönt. ja, äntligen tar de mig på allvar!

Nu hem, mysa med hundarna och göra lite kaffe. Jag är sååå kaffesugen och så jävla trött. Men jag ska försöka hålla mig vaken hela dagen, tills sambon kommer hem. Jag ska göra vad jag kan! 🙂

Så skönt att vara helt ensam på bussen, det är typ bara jag och busschauffören som är här😜 Lugnt och stilla och inget kackel någonstans. Min hjärna hade inte pallat av det just nu.. 😂

2 thoughts on “PÅ BUSSEN HEM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *