OH HERREJÄVLAR PÅ EN SÖNDAG

OH HERREJÄVLAR PÅ EN SÖNDAG

Hej på er alla små fjärilslarver 😅🦋

Jag vaknade med ren panik vid 13.30. ”Helvete helvete, vi har sovit för länge!” Man flög liksom upp ur sängen och klädde på sig så satans snabbt så man hann knappt reflektera över det själv. Solen skiner lite grann så kanske vi har tur idag att ha en skön och fin söndag i september 🍂

Måendet är så där, lite snorig (vet inte vad det beror på) och har vaknat flera gånger inatt av att jag måste ta mina astmamediciner. Annars tror jag att jag har sovit hur gott som helst faktiskt.

6 thoughts on “OH HERREJÄVLAR PÅ EN SÖNDAG

  1. Ibland kan man behöva sova lite längre! Såg fram emot sovmorgon under helgen då jag gått upp kl 6 varje morgon den här veckan, men ändå vaknar jag vid 8 och kan inte somna om. Men trött är jag…. ugh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *