NY HEADER OCH SÄTTER NER FOTEN

Efter en shake och några koppar kaffe så är headern utbytt och ändrad. Man brukar ju säga att förändringar är bra så jag tänkte varför inte?! Har ju kört med samma header i flera månader, man tröttnar ju tillslut.

Jag har själv förändrats och mitt sätt att tänka och att vara. Jag tar ingen skit och jag tolererar inte skitsnack om de jag älskar. För en sak ni ha jävligt klart föe er, att jag blir förbannad när det är någon person som talar illa om någon som jag älskar och där ingen står upp för en. Försvarar en?!

Hur fan kan man då den personen ha mage till att kalla sig för en vän? Då håller man ju med vad personen säger?! Och har folk såna fördomar om andra som de inte känner så säger de ganska mycket om vad de själva är för person. Eller hur?

Talar man illa om mig, absolut det kan jag ta - det skriker avundsjuka och de är hotade av den jag är. De känner inte mig så det är inte väsentligt någonstans. Men snacka för helvete inte skit om min pojkvän eller om mina närmaste vänner - då får ni stå till svars en vacker dag. Sen vet jag att ä karma brukar lösa det mesta ändå med tiden och jag lär stå och titta på, njuta och bara le. Man kastar skit på andra när man själv inte mår så bra, inte sant?

Nu ska jag ut med hundarna, vi hörs!

Gillar