LYCKAN ATT VETA ATT HAN FINNS DÄR FÖR MIG..

LYCKAN ATT VETA ATT HAN FINNS DÄR FÖR MIG..

Alla känslor bara sköljde över sambon när han kom hem..

Så vi satt pratade ett bra tag, jag bara kastade ur mig allt.. sa saker i ledsamhet och ilska.. alla känslor var typ blandade.. kände mig så kass och värdelös, för att inte tala om knäpp över att må så här..

Men jag bad såklart om ursäkt, mitt mående och mina känslor är ju helt fucked up… ja de var inte helt och hållet rättvisa men han vet hur dåligt jag faktiskt kan må..🥺Har ju verkligen kraschat helt och hållet…

Men han sa bara ”Det är ju lugnt, du mår ju helt enkelt inte bra..

Sen tog vi bilen till Pizzabagarn och sa hej till min fina vän Emma ❤️ Där vi unnade oss varsin pizza..

Tack min älskade fina vän, Emma! Du är ju bäst när det gäller pizza ❤️

Så, nu ska vi äta och kolla på den amerikanska versionen av ”The masked singer” innan han ska spela dator online med sina vänner.. och jag vet att han finns i närheten OM jag behöver honom.. jag vet, att jag inte är helt ensam iallafall ❤️

 

4 thoughts on “LYCKAN ATT VETA ATT HAN FINNS DÄR FÖR MIG..

  1. Det måste vara underbart att ha en sådan sambo 😊.

    Skickar dig en tröstekram 🤗.

    💙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *