LAXTON I USA

LAXTON I USA

Godkväll på er! 👻

Är allt bra med er eller? Jag känner mig fortfarande krasslig, snorig och har ont i huvudet men annars är det väl helt okej med psyket osv. Det är ju tur det, trots att jag unnade mig två koppar kaffe tidigare 🙂

Klockan är nu strax efter 21.00 och jag kom just på att Laxton har ju släppt några avsnitt på youtube där de filmar i USA, där faktiskt Ghost Adventures lever och bor,det ni! 😀 Alltså, tänk om de skulle släppa några avsnitt tillsammans?! Fan vad häftigt för att inte tala om hur mäktigt det skulle vara, eller hur? 😉

 

Vi hörs senare 🙂 Puss och Kram alla fina 😘

 

2 thoughts on “LAXTON I USA

  1. Jo tack, det är hyfsat med mig ikväll.

    Spännande med spökjakt tycker jag 👍😊, finns många bra program där dom jagar spöken.

    Allt gott.

    💙🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *