LÄKARBESÖK – MITT MÅENDE ÄR SKIT

LÄKARBESÖK – MITT MÅENDE ÄR SKIT

Godmorgon på er!

Jag ska träffa läkaren snart, jag har läkartid 08.30 och den är bara 08:16. Dock kan jag känna att jag inte mår bra alls idag. Ingen bra dag med andra ord.. Men jag hade det på känn redan igår och jag vet att sambon kände/la märke till det också… Sån jävla tur att jag äntligen ska få prata med läkaren om mitt mående idag, för idag är det rent ut sagt kaos i min hjärna.

Mycket mörka och hemska tankar, men får se vad läkaren säger under detta besök.. jag har en bra läkare så jag hoppas att han lyssnar och tar det jag säger på allvar..

4 thoughts on “LÄKARBESÖK – MITT MÅENDE ÄR SKIT

  1. Bra att du tar hjälp, med rätt KBT terapeut så kan du finna lösningar, du kanske behöver gå långt över 10 ggr.. men huvudsaken är att du kan få hjälp till att må bra då det är du som genom samtal hittar dina lösningar ❤👍

  2. Så tråkigt att du ska behöva må så dåligt vännen! Skönt i alla fall att du har en bra läkare – det betyder mycket!
    Massor av stora varma kramar till dig fina vännen ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *