KÄMPARANDAN ATT BLI BLOND IGEN

KÄMPARANDAN ATT BLI BLOND IGEN

Hej på er alla mina små söta fjärilslarver 🐛😃Hur mår ni? Jag mår så där, min depression (som jag kallar för Otto) är i farten igen trots mina antidepressiva och ångestdämpande. Men som sagt, jag har såna dagar då allting känns skit och allt är svart. Ja ni förstår säkert vad jag menar. Och andra dagar känns saker betydligt bättre. det går alltid upp och ner. Men försöker att undvika tankarna gällande självskadebeteende och mina mörkare tankar.

Och nej, jag vill inte att någon ska tycka synd om mig

För er sjuka människor som tror det om mig. Hur fan tänker ni? Ni kan knappast veta vad psykisk ohälsa innebär, är utbildade inom psykiatri/psykologi och ni har fan ingen aning om hur man mår, känner eller tänker. Det liksom är det lägsta man kan säga till en person som går igenom psykisk ohälsa där allt från hjärnspöken, ångest och självmordstankar förekommer.

Jag försöker sysselsätta mig med att försöka bli Blondina igen, ja blond alltså. Hur fan tänkte jag när jag färgade om mitt hår? Det måste vara något fel på mig 🤣 Hjääälp! Nåja, just nu ska jag köra mörkblond ett tag för jag gjorde världens tabbe. Dvs den här hårfärgen (sen när håret har fått vila ordentligt så ska jag bleka skiten ur det) En avfärgning jag provade i början, den som stank bränt, skit och kloak. Kommer aldrig köra  med den avfärgningen igen. Det hände absolut INGENTING och håret stank i flera dagar. Suck…

 

 

2 thoughts on “KÄMPARANDAN ATT BLI BLOND IGEN

  1. Usch asså det finns tyvärr dumma människor till allt ju! Jag förstår dej så väl vännen. Vissa dagar är rent ut sagt skitkassa och ja det är rätt många dagar den senaste tiden som varit så här med. Det tär ju så otroligt mycket på en och framförallt på ens energi och ja energinivåer. 😢 Jag känner mej mer eller mindre helt slut och slutkörd och dränerad på den mesta energin som knappt finns där vissa dagar! 😔 Jag finns här om du vill ocj behöver prata fina du. Kram ❤️💖

    1. Ja men exakt, man skäms över att va människa då man typ är släkt med fanskapen.. asså du vet.. mänsklig släkting ja men du fattar haha xD Ja men det förstår jag fina du ❤️❤️❤️ Och detsamma till dig. Kraaaam ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *