JAG MÅSTE HA VARIT STENDÖD…

JAG MÅSTE HA VARIT STENDÖD…

Hallå på er!

Men gud vad jag har sovit gott! Och vad jag har sovit länge! Alltså ursäkta mig, men jag vaknade alldeles nyss och den är strax efter 14.00. Jag måste ha varit stendöd sen igår med läkarbesöket, mitt mående och sen att jag har varit snorig och seg nu i ett par dagar så det skulle inte förvåna mig om det är en förkylning på G 🙁 Ja, med tanke på att både sambon och svärmor arbetar inom barnomsorgen liksom..

Det har regnat hela dagen i princip…vaknade utav ovädret flera gånger och nu ryktas det om snö också.. usch för hösten.. 🙁

Nu ska jag gå ut med hundarna en sväng..antagligen så spöregnar det väl när vi väl går ut. Ja, det låter som att det är värsta ovädret 🤔

Aja, vi hörs alla fina människor ❤️ Ta hand om er!

2 thoughts on “JAG MÅSTE HA VARIT STENDÖD…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *