JAG HAR BÖRJAT ACCEPTERA DET…

JAG HAR BÖRJAT ACCEPTERA DET…

Ja men godmorgon på er mina små snyggingar! 😉

Ja här ser ni eran trötta bloggerska😅 Jag tog två sömntabletter inatt också, fan så gott man sov men vaknade kanske vid två tillfällen av att jag var så kissnödig. Sen den sista halvtimmen innan larmet satte igång så låg jag vaken.. för jag visste ju att jag skulle upp tidigt med sambon. Vaddå stendöd?!😂 Jag hade lätt velat somna om men det är en sjukt viktig sak som jag bara måste ta itu med denna morgon.

KBT! Klockan är 07.36 och jag är ute med mina älskade små barn aka mina underbara chihuahuatikar som jag älskar mer än allt på denna jord ❤️ Ja självklart älskar jag sambon lika mycket. Dock är det ju inte så, att jag behöver ta ut han på morgonen så han får ”morgonkissa” Haha! 🤣 Han sköter typ det helt själv på toaletten, utan min hjälp och utan jag som vakar över honom😂❤️

Dock rör sig alla spöken i min hjärna.. det där med att blotta sig.. gräva in på djupet.. ”Otto” (depressionen) bara hatar det.. den har lätt fått kontrollera mig så jävla länge så att någon lägger sig i, börjar gräva i allt blir det desto värre för mig. Men jag vill bara få bukt med alla mina känslor, mitt mående och vill så gärna veta om jag har en diagnos eller inte.. ❤️

Men det får psykiatrin ta tag i, men ja jag börjar misstänka så mycket gällande det här med diagnoser osv. Då hjärnan är kaos och hur jag har funkat som person sen jag var liten.. det börjar bli solklart för mig helt ärligt talat.. ❤️

Men det är okej… det är helt okej.. ❤️ Jag kan acceptera detta, det är okej..

4 thoughts on “JAG HAR BÖRJAT ACCEPTERA DET…

  1. Vilken himla tur att du inte behöver ta ut sambon och kissa honom på morgonen 😁 Jag förstår att du älskar dina fina hundar – de är ju en del av din familj ❤️ Jag tycker att det är starkt av dig att komma upp på morgonen – inte det lättaste då jag vet att många som tar sömntabletter känner sig typ bakis på morgonen efteråt. Stor varm kram fina du ❤️❤️❤️

    1. Haha men eller hur! xD ❤️❤️ Ja men typ ungefär.. man är helt groggy. Kraaam min fina vän ❤️❤️

  2. Jag har borderline och högfungerande autism som diagnoser, jag har i många år nu levt med dessa diagnoser. Jag tycker det var skönt att få det hela utrett, så att jag fick ett klart svar på hur jag fungerar, och få en förklaring på saker från min uppväxt då jag inte visste om att jag hade dessa diagnoser.

    💙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *