JAG BARA MÅSTE KLARA DETTA

JAG BARA MÅSTE KLARA DETTA

Vi har precis varit och handlat och gjort lite ärenden. Det behövdes komma ut en stund för nu är mitt begär högt som fan. Ja, jag och sambon valde att sluta snusa för ett par veckor sen så där. Sen har vi kört nikotintuggummin men nu måste vi använja oss helt från allt som heter nikotin. Jag känner bokstavligt att jag börjar bli galen utav att inte få stoppa en snus under läppen.

Nåja, jag ska försöka kämpa mot detta begär – jag måste! Kom igen Tess, Kom igen! Du klarar det! ❤️

Nu in med alla varor sen blir det att spela Bingolotto 18.30. Ska ni spela ikväll? 🙂

2 thoughts on “JAG BARA MÅSTE KLARA DETTA

  1. Så fina bilder 😍 Jag beundrar dig som kämpar på med att inte ta en snus! Förstår att det är svårt att sluta!
    Jag spelar sällan Bingolotto. Blir oftast bara på uppesittarkvällen, men jag tycker ändå att det är roligt, så jag skulle kunna tänka mig att spela lite oftare även om det inte har blivit av. Stor kram fina vännen ❤️❤️❤️

    1. Tack min fina vän ❤️❤️ Ja det är ett helvete att sluta men idag känns det lite bättre ärligt talat. Men jag tror det bara kommer att kännas bättre och bättre för varje dag, jag kanske är starkare än vad jag trodde. Känner inget sug efter tuggummi eller dylikt heller. Men igår ville jag typ käka hela jävla tiden haha!! ❤️❤️ Typisk bieffekt av att sluta med snus. Ja det är så roligt att spela bingolotto. Kraaam fina du ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *