I VÄNTAN PÅ KBT

I VÄNTAN PÅ KBT

Nu sitter jag och väntar på att få prata med KBT igen, det känns så jävla bra! Bara att få prata ut med en utomstående och få verktyg att jobba med. För min hjärna är kaos nu mer. Stressad för ingenting, ångest för ingenting. Jag praktiskt taget skakar just nu… fy fan..

Att blotta mig så här, dela med mig av mina mörkaste tankar, all ångest som man känner. Depressionen som får mig att må sämre med mig själv.. allt ska ut, jag måste.. måste för min egen skull…

6 thoughts on “I VÄNTAN PÅ KBT

  1. Jättebra att du går all in med din KBT! Jag kräktes ur mig all min frustration, irritation, besvikelse etc när jag fick KBT och det var genom att jag öppnade upp mig och berättade hur jag mådde som min terapeut kunde hjälpa mig att må bra igen! Hon hjälpte mig att bli en stark självständig kvinna istället för en ledsen, förtvivlad och osäkert kvinna som ifrågasatte mig själv… Kramar fina vännen ❤️❤️❤️

    1. Men vännen då, så tråkigt att höra 🙁 Ja jag är så glad att de tar mig på allvar nu.. ❤️❤️ Ja men eller hur.. känner igen det där. Kraaamis ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *