HUR FAN LYCKADES JAG MED DET HÄR?

HUR FAN LYCKADES JAG MED DET HÄR?

Jag kände för en kortare frisyr, ja men ni vet – ta bort lite av det slitna håret efter avfärgning/blekning osv. Jag lallade på med saxen, allt var frid och fröjd och när jag skulle ta kort på mitt hår bakifrån så var jag helt chockad ärligt talat 😱 Hur i helvete lyckades jag med detta själv? Jag hade inte ens en spegel bak så jag kunde se hur håret blev. Hade jag tur denna gång?

 

RESULTATET EFTER ATT JAG HADE KLIPPT HÅRET SJÄLV

Dock har jag önskemål att klippa upp det lite i nacken, det är ju bara så snyggt men kanske sambon vill hjälpa mig sen när han kommer hem från jobbet? Ni vet, fixa till det lite? Få det lite mer jämnt osv? 🙂

Men vad tycker ni? Gjorde jag det bra att klippa det helt ensam utan att se där bak hur det egentligen blev? 😉

10 thoughts on “HUR FAN LYCKADES JAG MED DET HÄR?

  1. Att ha klippt dig utan nackspegel så tycker jag du lyckades bra… Min kära make försöker med detta ibland.. Men eftersom han är självlockig så syns inte katastrofen efter någon vecka…

  2. Jag tycker att du lyckades alldeles utmärkt med att klippa håret själv fina du! Du kanske skulle satsa på att bli frisör 😍 Stor kram fina vännen ❤️❤️❤️

    1. Men tack snälla du 🙂 Ja kanske det kanske hihi ❤️❤️ Tack för komplimangen!! ❤️❤️ Kraaaam min fina vän ❤️❤️

  3. Jag personligen har inte mycket hår kvar på huvudet, därför så brukar jag oftast gå rakad på skallen, det blir bekvämast så för mig 😊.

    💙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *