HÄMTA UT MINA MEDICINER FRÅN APOTEKET

HÄMTA UT MINA MEDICINER FRÅN APOTEKET

Godmorgon! 🙂 Klockan är snart 12.00, jag vaknade ca 11.30 och jag kände mig riktigt pigg. Idag ska vi hämta ut mina mediciner sen får vi väl se om det behövs handlas lite.

Vad sysslar ni med då denna lördag? 🙂

 

4 thoughts on “HÄMTA UT MINA MEDICINER FRÅN APOTEKET

  1. Så skönt med en ordentlig sovmorgon! Hoppas du får en riktigt fin och mysig lördag! Jag och Calle ska äta pizza och se på tv ikväll. Ska dock ta en pizza som vi vet är okej den här gången 😁 Stor varm kram till dig min fina vän ❤️❤️❤️

    1. Tack det hade vi ❤️ Och detsamma till dig. Men gud så gott med pizza vännen. Kraaam fina du ❤️❤️

  2. Så härligt att du kände dig pigg när du vaknade idag 🙂 Jag var riktigt trött för jag steg upp ännu tidigare än vanligt. Har besökare här under helgen, så det är trevliga men fullspäckade dagar:) Kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *