FINBESÖK IGÅR - TVÄTTSTUGAN IDAG

Hej på er!

Igår fick jag besök av min bästa vän och ”lillebror” D, han och sambon satt länge och pratade med varandra - de hade en hel del gemensamma intressen. De klickade väldigt bra, det värmde mitt hjärta. Belive me! ❤️

När D hade åkt hem så spelade jag och sambon The Sims 4 och fan vad vi flummade. Ja jag slapp tänka på smärtan och alla känslor och tankar kring de.

Sen hade vi hur mysigt tillsammans innan vi somnade.

När jag vaknade idag så var det så satans kallt i huset så jag bestämde mig för att tända en brasa. Men nu är det varmt och mysigt i huset.

Jag rastade även alla hundar, tog en kopp kaffe och nu slappar jag framför tvn. PostNord lämnade även två paket ifrån Sellpy idag - tack för det! Sambon har bland annat fått några fler slipsar och jag fick en massa skjortor - perfekt! Ja sen även några tjocktröjor så jag slipper frysa i vinter.

Jag har även slagit igång en maskin med tvätt idag. För trots smärtan så måste såna sysslor göras. Jag gör det jag klarar av att göra.

Hundarna myser för fulla muggar och det känns så skönt att de funkar ihop.

Hur mår ni? Har ni haft en bra torsdag och fredag? Det har jag, än så länge. Trots denna smärta, trots vidriga marddrömmar på morgonen så försöker jag landa med alla mina känslor och mitt mående.

Och tack R för att du tror på mig gällande körkortet - det betyder mycket ❤️

Gillar