ETT GIVANDE SAMTAL DENNA MORGON

ETT GIVANDE SAMTAL DENNA MORGON

Jag har inte alls varit sugen på kaffe på flera dagar. Men nu när man vaknade strax innan 10.00 så kände jag att jag behövde en kopp. Eller snarare 5 liter kaffe, ja typ NU! Jag är så trött så skulle kunna somna om sittandes i soffan framför datorn. Jag driver inte 😂

Nåja, tur jag klev upp för jag fick ett givande samtal av min läkare idag.

Planer

Det kommer att bli så här att han kommer att boka in mig på KBT så jag kan hantera mina tankar, så att jag kan undvika tankar kring självskadebeteende samt alla självmordstankar. Sen ska han även boka in mig på psykiatrin så att jag kan göra tester för att kolla upp om jag har någon diagnos. Jag är bergsäker på att jag har PTSD och djup depression men tror att borderline (kanske t.om ADHD) spökar inom mig. Men det återstår att se.

Jag är bara så glad att de vill hjälpa mig, att de tar mig på allvar för det har kraschat för mig verkligen. Utan antidepressiva och ångestdämpande, ja jag vet inte vars jag hade varit utan dom. Mest troligt inte vid liv..

2 thoughts on “ETT GIVANDE SAMTAL DENNA MORGON

  1. Skönt att läkarna tar dig på allvar och att du nu får den hjälp som du har efterfrågat.

    💙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *