ERA VIDRIGA ÄCKLIGA VANDALER

ERA VIDRIGA ÄCKLIGA VANDALER

Det här tycker folk är okej i Gällivare. Jag är så äckligt less på den här hålan, jag överdriver inte. Kan inte folk bara låter saker vara? 🤔 Jag tyckte trappan var snygg plus jag är den som stödjer homosexuella, trans, bi till 100%

Kärlek är kärlek/Love is Love

2 thoughts on “ERA VIDRIGA ÄCKLIGA VANDALER

  1. Så ledsamt att det finns så många idioter i vårt samhälle som förstör så mycket! Vilken härlig trappa och jag stöttar all form av kärlek – kärleken övervinner allt! Hoppas den/de som har gjort detta får stå till svars för det! Kramar fina vännen ❤️❤️❤️

    1. Ja jag håller med. Jo jag också ❤️ Kärlek är kärlek och den övervinner allt precis som du skriver. Kram min fina vän ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *