EN TYPISK MÅNDAGKVÄLL

EN TYPISK MÅNDAGKVÄLL

Oj vad många fina kommentarer jag har fått, jag säger bara WOOOOW! Hur ska jag hinna svara på alla?! 🤔 Ni är ju fantastiska, men jag lovar att jag ska försöka svara på de så snart som möjligt alla underbara fina människor😅

Idag hade svärmor gjort en rejäl blandning gällande middagen. Falukorv hackat i bitar, stekt ägg och makaroner till 🙂 Det var riktigt gott!

Nu spelar sambon online, jag sitter och kollar lite på youtube, bloggar och myser med mina älskade små hundar 😀 Sen smsar jag lite med min fina vän C i Piteå också, hon är ju super!❤️Och jag saknar henne så jävla mycket! Vi har varit vänner så länge nu, minns inte exakt hur många år men hon har aldrig lämnat mig oavsett vad som har hänt och fastän om vi inte alltid har haft bra kontakt men jag har vetat om hela tiden, att hon har funnits där för mig, genom allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *