DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

Hallå på er! 🙂

Hur är det med er? Här är det helt okej. Jag var vaken redan vid 09.00 men låg kvar i sängen och snoozade en stund, det var sååååå skönt! 😍

Nåja, strax innan 12.00 klev jag upp och klädde på mig. Sambon hade sovmorgon idag så han var ut med hundarna för bara några timmar sen men jag valde ändå att gå ut med de nyss. Det var tur att jag gjorde det för både Meja och Titti bajsade 😀 Perfekt 👌🏻

Men det gulligaste var, att Meja började direkt leta efter sambon när vi var på väg ut. Hon sprang mot vårat sovrum, lyssnade och spanade. Hela flocken ska med ut, punkt slut! Men jag var tvungen att säga; ”Men älskade Meja, pappa är ju på jobbet. Han kommer snart” Hennes huvud vickade till höger och sen vänster med stora ögon, man såg att hon försökte förstå mig och man såg redan att hon vart lite besviken på att pappa inte var hemma. Men sen när jag sa glatt och med en mild röst att vi skulle gå ut då sprang hon och Titti med en jäkla fart mot trappan. Dom är bara så söta 🥰

Nu sitter jag med en kopp kaffe, efter att jag har pratat lite med svärmor. Hon kände sig dålig i kroppen inatt så hon blev hemma idag också. Förstår det, jobbiga och knepiga baciller som flödar runt nu. Usch för hösten!

2 thoughts on “DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *