DET DÄR MED ATT GÖRA TVÅ SAKER SAMTIDIGT

DET DÄR MED ATT GÖRA TVÅ SAKER SAMTIDIGT

Godkväll på er! 😘

Här sitter jag och bloggar medans jag ser på första Screamfilmen, ja den passar perfekt nu när regnet öser ner och det är becksvart ute. Snart vankas ju Halloween också 😉 Brukar ni klä ut er på Halloween och festa till rejält eller blir det bara att chilla hemma med barn och familj och se en massa skräckfilmer? 🙂

Sambon spelar online med sina vänner, precis som jag misstänkte tidigare. Imorgon ska vi handla lite sen ska jag hämta ut två paket ifrån Lyko.se också. Ja, vi kan ju iallafall hoppas att vädret blir bättre imorgon annars kanske vi planerar in en bastukväll (tror vi har en dejtnight imorgon nämligen) Det klagar man då inte på! 😉

4 thoughts on “DET DÄR MED ATT GÖRA TVÅ SAKER SAMTIDIGT

 1. Du kan multitaska du 😊👍😊👍, annat kan det vara med oss karlar ibland 😁, jag talar för mig själv nu 😊.

  Du har en schysst blogg, stiligt gjort 👍👍.

  Allt gott.

  💙🙏

 2. Gällande halloween så sitter jag mest hemma, jag har inga barn och brukar inte direkt gå ut då.

  Mycket skräckfilmer blir det dock för mig 👍.

  Allt gott.

  💙🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *